, , ,

Microsoft Surface Laptop 6 for Business Bærbar PC – Intel Core Ultra 7 165H – 16 GB LPDDR5X – 512 GB SSD – 13.5″

15.565 kr.

Optimer din arbejdsdag med en kraftfuld Microsoft Surface Laptop 6 for Business. Med lynhurtig Intel Core Ultra 7-processor og imponerende 16 GB RAM.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900440166311 Kategorier: , , ,

Microsoft Surface Laptop 6 for Business er den ultimative følgesvend for dig, der ønsker at tage din produktivitet til nye højder. Denne bærbare PC er skabt til at imponere med sit slanke og elegante design samt sin kraftfulde ydeevne. Uanset om du er på kontoret, i mødelokalet eller på farten, vil Surface Laptop 6 for Business være din pålidelige partner gennem hele arbejdsdagen.

Med en imponerende Intel Core Ultra 7 165H-processor og 16 GB LPDDR5X RAM leverer denne bærbare PC en lynhurtig og responsiv ydeevne, der vil imponere selv den mest krævende bruger. Multitasking bliver en leg, og du kan køre dine favoritprogrammer og applikationer uden problemer. Med en rummelig 512 GB SSD har du masser af plads til at opbevare dine filer, dokumenter, billeder og videoer sikkert og nemt.

Den 13,5 tommer store skærm på Surface Laptop 6 for Business giver dig en fantastisk visuel oplevelse med skarpe farver og imponerende detaljer. Uanset om du arbejder med regneark, præsentationer eller designprojekter, vil skærmen levere en enestående billedkvalitet, der gør arbejdet til en fornøjelse. Den indbyggede Intel Iris Xe-grafik giver dig ekstraordinær grafikydelse, så du kan nyde multimediaoplevelser i høj kvalitet uden forsinkelser eller hakken.

Med et ergonomisk tastatur og en responsiv pegeplade kan du arbejde komfortabelt og effektivt i timevis uden at blive træt. Den indbyggede Windows 10 Pro giver dig adgang til alle de nødvendige funktioner og værktøjer til at øge din produktivitet og effektivitet. Med Surface Laptop 6 for Business får du den perfekte kombination af stil, ydeevne og pålidelighed.

Udover sin imponerende ydeevne og innovative design har Microsoft også fokus på bæredygtighed. Surface Laptop 6 for Business er designet med omtanke for miljøet og er fremstillet af genanvendelige materialer, der reducerer belastningen på naturen. Ved at investere i denne bærbare PC viser du ikke kun din professionalisme og modernitet, men også din engagement i at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Samlet set er Microsoft Surface Laptop 6 for Business den perfekte investering for dig, der ønsker en bærbar PC, der kan følge med din travle hverdag og samtidig skabe en positiv indflydelse. Med sin elegante design, imponerende ydeevne og bæredygtige profil vil denne bærbare PC tage din arbejdsoplevelse til nye højder og sikre, at du altid er et skridt foran. Gør din arbejdsdag mere produktiv og inspirerende med Microsoft Surface Laptop 6 for Business.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop 6 for Business Bærbar PC – Intel Core Ultra 7 165H – 16 GB LPDDR5X – 512 GB SSD – 13.5″”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.