, ,

Microsoft Surface Laptop 6 – 13.5″ Touchscreen | Core Ul | 16GB | 512GB

15.341 kr.

Opdag kraften i Microsoft Surface Laptop 6 med touchskærm, lynhurtig ydelse og stor lagerplads. Kører professionelt og elegant. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801377497338 Kategorier: , ,

Den nye Microsoft Surface Laptop 6 er en kraftfuld og stilfuld bærbar computer, der er designet til at imponere. Med en Intel Core Ultra 5 135H processor, 16GB RAM og en stor 512GB SSD får du lynhurtig ydeevne og masser af plads til alle dine filer og programmer.

Den indbyggede 13,5-tommers touchscreen skærm leverer en fantastisk visuel oplevelse med en opløsning på 2256×1504. Uanset om du arbejder, streamer film eller surfer på nettet, vil du blive forbløffet over skærmens klarhed og farver.

Med Windows 11 Pro som styresystem har du adgang til alle de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer, så du kan arbejde effektivt og sikkert hele dagen lang. Wifi 6E (802.11a/b/g/n/ac/ax) og Bluetooth 5.3 giver dig lynhurtig trådløs forbindelse, så du altid kan være online og tilsluttet.

Det nordiske tastatur gør det nemt at skrive på flere sprog, og den slanke og lette design gør det nemt at tage din Surface Laptop 6 med overalt. Uanset om du er på kontoret, i skolen eller på farten, vil denne bærbare computer følge dig overalt og sikre, at du altid er produktiv.

Opgrader din arbejdsstation med den nye Microsoft Surface Laptop 6 og oplev en ny dimension af ydeevne, stil og brugervenlighed. Tag din produktivitet til det næste niveau med denne imponerende bærbare computer, der er skabt til at imponere og inspirere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop 6 – 13.5″ Touchscreen | Core Ul | 16GB | 512GB”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.