Mobilis – skulderrem for tablet-beskyttende dække, beskyttende dække til mobiltelefon, notebook protective cover – with 4 soft rings, 2 attachment points

236 kr.

Med Mobilis’ innovative skulderrem kan du nemt og sikkert bære dine enheder. Beskyttende dækning og stilfuldt design i ét produkt. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900042984521 Kategori:

Mobilis skulderrem er din ultimative følgesvend, når det kommer til bekvem transport af dine gadgets. Uanset om du har brug for at bære din tablet, mobiltelefon eller notebook, så er denne skulderrem det perfekte valg for dig. Med dens innovative design og høje kvalitet vil du opleve en ny dimension af beskyttelse og komfort.

Med 4 bløde ringe og 2 monteringspunkter giver denne skulderrem en ekstra sikkerhed, når du bærer dine elektroniske enheder. De bløde ringe sikrer, at dine gadgets forbliver sikre og beskyttede under transport, mens de 2 monteringspunkter giver dig mulighed for at tilpasse remmen efter dine præferencer.

Denne skulderrem er ikke kun praktisk, den er også designet med din komfort i tankerne. De bløde materialer og den ergonomiske pasform sikrer, at du kan bære dine enheder i timevis uden at føle ubehag. Uanset om du er på farten eller sidder ned, vil du sætte pris på den ekstra støtte, som Mobilis skulderrem tilbyder.

Med en pris på kun 236 kr. er denne skulderrem en overkommelig investering i beskyttelse og komfort. Du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at have dine gadgets med dig overalt takket være Mobilis skulderrem. Så gør dig selv en tjeneste og køb din skulderrem i dag – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mobilis – skulderrem for tablet-beskyttende dække, beskyttende dække til mobiltelefon, notebook protective cover – with 4 soft rings, 2 attachment points”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.