,

HP ZBook Firefly 14 G10 A Mobile Workstation Bærbar PC – 7940HS – 32 GB – SSD – NVM Express (NVMe) – – IPS

14.902 kr.

Gør arbejdet hurtigere og mere effektivt med HP ZBook Firefly 14 G10 bærbar PC. Den kraftfulde ydeevne og lette design gør den perfekt til dig.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900359703208 Kategorier: ,

HP ZBook Firefly 14 G10 er den ultimative mobile arbejdsstation, der kombinerer ydeevne, bærbarhed og holdbarhed til at imødekomme dine arbejdsbehov, uanset hvor du befinder dig. Med den kraftfulde 7940HS processor kan du køre selv de mest krævende applikationer med lethed og uden forsinkelser. Multitaske problemfrit takket være den imponerende 32 GB RAM, der giver dig masser af ressourcer til at håndtere flere opgaver på én gang.

Denne bærbare PC er designet til at tage din produktivitet til nye højder med hurtig opstart og lynhurtig SSD-lagring baseret på NVM Express (NVMe) teknologi. Du vil opleve en utrolig responsivitet og hastighed, som gør det muligt for dig at arbejde effektivt og effektivt hele dagen lang.

Ud over imponerende ydeevne byder HP ZBook Firefly 14 G10 også på en fantastisk skærmoplevelse med sin højopløselige IPS-skærm. Farverne er dybe og levende, og detaljerne er skarpe og klare, hvilket gør det ideelt til grafisk design, videoredigering eller bare til at nyde dine yndlingsfilm og billeder i høj kvalitet.

Denne mobile arbejdsstation er også bygget til at imødekomme dine behov for holdbarhed og pålidelighed. Det robuste design sikrer, at den kan modstå selv de mest krævende arbejdsmiljøer, mens den lette og kompakte konstruktion gør den nem at tage med dig, uanset hvor din arbejdsdag fører dig hen.

Med HP ZBook Firefly 14 G10 får du ikke kun en bærbar PC, du får en pålidelig partner, der kan følge dig i alle dine professionelle eventyr. Lad dig inspirere af dens utrolige ydeevne, imponerende skærm og holdbare design, og tag din produktivitet til næste niveau med denne fantastiske mobile arbejdsstation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP ZBook Firefly 14 G10 A Mobile Workstation Bærbar PC – 7940HS – 32 GB – SSD – NVM Express (NVMe) – – IPS”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.