, , ,

Microsoft Surface Laptop 6 for Business Bærbar PC – Intel Core Ultra 7 (Series 1) 165H – 32 GB LPDDR5X – 1 TB SSD – 13.5″

20.775 kr.

Få den ultimative ydeevne og stil med Microsoft Surface Laptop 6 for Business. Kraftfuld Intel Core Ultra 7 processor, 32 GB RAM og 1 TB SSD. perfekt til alle dine forretningsbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900440166154 Kategorier: , , ,

Den Microsoft Surface Laptop 6 for Business er en bærbar PC, der er skabt til at bringe din arbejdsdag til nye højder. Med en kraftfuld Intel Core Ultra 7 (Series 1) 165H processor og imponerende 32 GB LPDDR5X hukommelse, er denne bærbare computer designet til at imødekomme selv de mest krævende opgaver uden besvær.

Med en generøs 1 TB SSD får du masser af plads til at gemme dine filer, programmer og projekter sikkert og let tilgængeligt. Den 13,5 tommer store skærm leverer levende farver og skarp detaljegengivelse, så du kan nyde en inspirerende visuel oplevelse, uanset hvor du arbejder fra.

Microsoft Surface Laptop 6 er ikke kun en teknologisk kraftkarl, den er også en stilfuld følgesvend til din professionelle rejse. Den elegante og slanke design gør den til et indbydende redskab, der skiller sig ud i en travl arbejdsdag.

Med Windows 11 Pro som operativsystem får du en sømløs og intuitiv brugeroplevelse, der gør det nemt for dig at være produktiv og organiseret hele dagen. Du kan nemt tilpasse din arbejdsplads med dine foretrukne apps og programmer, og med den indbyggede sikkerhed er dine data beskyttet mod trusler udefra.

Udover at være den perfekte makker til din professionelle karriere, kan Microsoft Surface Laptop 6 også være din partner på farten. Den lette konstruktion gør den nem at tage med dig overalt, så du altid har adgang til dine vigtige opgaver, uanset hvor dagen bringer dig hen.

Med Microsoft Surface Laptop 6 for Business får du en pålidelig og effektiv arbejdshest, der er skabt til at følge dig på din rejse mod succes. Lad denne bærbare PC være din inspirerende og innovative medarbejder, der hjælper dig med at opnå dine professionelle mål og skabe fantastiske resultater hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop 6 for Business Bærbar PC – Intel Core Ultra 7 (Series 1) 165H – 32 GB LPDDR5X – 1 TB SSD – 13.5″”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.