, , ,

ASUS Vivobook Go 14 E1404GA-EB299W Bærbar PC – Intel Core i3 N305 / 1.8 GHz – 8 GB DDR4 – 128 GB SSD – UFS 2.1 – 14″

4.183 kr.

Den ultimative bærbar pc til dine behov. ASUS Vivobook Go 14 leverer kraftfuld ydeevne og lynhurtig respons i et stilfuldt og let design.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900442536838 Kategorier: , , ,

Oplev den ultimative bærbare pc med ASUS Vivobook Go 14. Dette elegante og bærbare vidunder er skabt til at imponere med sin kraftfulde Intel Core i3-processor, der driver dine opgaver med imponerende hastighed og effektivitet. Med hele 8 GB DDR4 RAM har du rigeligt med hukommelse til at multitaske uden besvær, uanset om du arbejder, studerer eller nyder din yndlingsunderholdning.

Den indbyggede 128 GB SSD-lager giver dig ikke blot hurtig adgang til dine filer, men sikrer også lynhurtige opstartstider og respons. Slip for lange ventetider og få mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig. UFS 2.1-teknologien øger desuden den generelle ydeevne og giver en endnu mere problemfri oplevelse, uanset hvad du foretager dig på din bærbare pc.

Med en skærmstørrelse på 14 tommer får du den perfekte balance mellem bærbarhed og produktivitet. Nyd skarpe detaljer og livagtige farver på den klare skærm, der giver dig en fuldendt visuel oplevelse. Uanset om du ser film, redigerer billeder eller arbejder på dokumenter, leverer ASUS Vivobook Go 14 skarpe billeder og en dynamisk grafik, der vil imponere selv den mest krævende bruger.

Denne bærbare pc er designet til at følge dig overalt og holde dig produktiv på farten. Det slanke og lette design gør den nem at have med sig, mens det stilfulde look giver dig et touch af elegance, uanset hvor du befinder dig. Med ASUS Vivobook Go 14 behøver du ikke gå på kompromis med hverken stil eller ydeevne – du får det bedste af begge verdener.

Søg ikke længere efter den perfekte bærbare pc – ASUS Vivobook Go 14 har alt, hvad du behøver for at være effektiv, underholdt og tilsluttet. Oplev en ny standard for bærbar computing med en bærbar pc, der er skabt til at imødekomme dine behov og inspirere dig til at skabe endnu mere. Tag kontrollen over din digitale verden og gør hver dag til en succeshistorie med ASUS Vivobook Go 14 ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ASUS Vivobook Go 14 E1404GA-EB299W Bærbar PC – Intel Core i3 N305 / 1.8 GHz – 8 GB DDR4 – 128 GB SSD – UFS 2.1 – 14″”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.