, , ,

Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business Bærbar PC – Qualcomm Snapdragon X Elite X1E-80-100 – 16 GB LPDDR5X – 256 GB SSD – 15″

13.796 kr.

Optimer din virksomheds produktivitet med Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business. Klar til at bringe din forretning til nye højder.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900475995406 Kategorier: , , ,

Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business er den ultimative bærbare pc, der kombinerer stil, ydeevne og produktivitet på en enestående måde. Uanset om du er på kontoret, i mødelokalet eller på farten, vil denne bærbare pc være din pålidelige partner gennem arbejdsdagen.

Med en kraftfuld Qualcomm Snapdragon X Elite X1E-80-100 processor og 16 GB LPDDR5X RAM får du en lynhurtig og responsiv ydeevne, der vil imponere selv de mest krævende brugere. Multitasking bliver en leg, og du kan køre tunge programmer og flere opgaver samtidigt uden at opleve nogen form for forsinkelse.

Den 256 GB SSD giver dig masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter, billeder og videoer uden at skulle bekymre dig om lagerplads. Opstart og overførsel af filer sker lynhurtigt, så du kan komme hurtigt i gang med dit arbejde og være produktiv hele dagen.

Med en imponerende 15 touchskærm kan du nyde skarp og lysstærk billedkvalitet, uanset om du arbejder på regneark, præsentationer eller bare surfer på nettet. Den responsive touchskærm giver dig mulighed for at interagere med din pc på en intuitiv og nem måde, hvilket øger din produktivitet og brugervenlighed.

Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business er ikke kun en kraftfuld arbejdshest, den imponerer også med sit slanke og stilfulde design. Den elegante aluminiumskabinet og det tidløse design gør denne bærbare pc til en fornøjelse at arbejde med, både visuelt og funktionelt.

Uanset om du er en travl forretningsmand, en kreativ freelancer eller en studerende på farten, vil Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business være den ideelle ledsager til dine daglige opgaver. Med enestående ydeevne, imponerende design og brugervenlige funktioner vil denne bærbare pc bringe dit arbejde til nye højder og hjælpe dig med at nå dine mål – hver dag. Så tag styringen med denne innovative teknologiske løsning og lad din kreativitet og produktivitet blomstre som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop Copilot+ PC for Business Bærbar PC – Qualcomm Snapdragon X Elite X1E-80-100 – 16 GB LPDDR5X – 256 GB SSD – 15″”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.