, ,

Microsoft Surface Laptop Go 3 – 12.4 Touchscreen | Core i5 | 16GB | 256GB

9.609 kr.

Opnå maksimal produktivitet med den ultralette og kraftfulde Microsoft Surface Laptop Go 3. Perfekt til arbejde og kreativ udfoldelse. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801372639245 Kategorier: , ,

Med Microsoft Surface Laptop Go 3 får du en kraftfuld og stilfuld bærbar computer, der er designet til at imødekomme dine behov både på arbejdet og i fritiden. Med en elegant og let konstruktion er denne bærbare computer let at tage med dig overalt, så du kan være produktiv, uanset hvor du befinder dig.

Denne version af Microsoft Surface Laptop Go 3 kommer med en imponerende 12,4-tommers touchskærm, der leverer skarpe og klare billeder i en høj opløsning. Med en Intel Core i5-processor og 16GB RAM kan du forvente lynhurtig ydeevne til multitasking, så du kan køre flere programmer og opgaver uden problemer.

Med en rummelig 256GB SSD får du masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter, billeder og videoer, så du altid har alt, du har brug for, lige ved hånden. Med Windows 11 Pro får du den nyeste og mest avancerede version af Windows-operativsystemet, der giver dig avancerede funktioner og sikkerhed.

Den nordiske tastaturlayout sikrer, at du kan skrive med lethed og præcision. Desuden har denne bærbare computer Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.1, der giver dig pålidelig trådløs forbindelse til internettet og dine enheder.

Med Microsoft Surface Laptop Go 3 får du en pålidelig og effektiv bærbar computer, der opfylder alle dine behov for arbejde, underholdning og kommunikation. Skabt til mobilitet og performance, vil denne bærbare computer løfte dine digitale oplevelser til nye højder, så du kan være mere produktiv og kreativ, uanset hvor du er. Invester i dine digitale behov og oplev en verden af muligheder med Microsoft Surface Laptop Go 3.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop Go 3 – 12.4 Touchscreen | Core i5 | 16GB | 256GB”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.