,

HP EliteBook 840 G9 Notebook

8.373 kr.

Oplev ultimativ produktivitet med HP EliteBook 840 G9 – en kraftfuld notebook med slankt design, imponerende batterilevetid og avancerede sikkerhedsfunktioner. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801374866248 Kategorier: ,

HP EliteBook 840 G9 Notebook er det ultimative valg for den moderne professionelle, der kræver både stil og ydeevne. Med en kraftfuld Intel Core i5-processor, der kan nå op til imponerende 4,4 GHz, kan du være sikker på lynhurtig respons og problemfri multitasking i selv de mest krævende arbejdsopgaver.

Den slanke og elegante design af HP EliteBook 840 G9 Notebook giver dig mulighed for at skille dig ud, uanset hvor du arbejder. Den 14-tommer IPS-skærm med en opløsning på 1920 x 1200 leverer fantastisk billedkvalitet og skarphed, så du kan nyde en visuel oplevelse som aldrig før.

Med 16 GB RAM og en hurtig 256 GB SSD NVMe får du masser af plads til alle dine filer og data, samtidig med at maskinen forbliver hurtig og responsiv. Intel Iris Xe Graphics sørger for krystalklar grafik og smidig billedgengivelse, uanset om du arbejder med grafisk design, video redigering eller bare streamer dine yndlingsfilm i høj kvalitet.

HP EliteBook 840 G9 Notebook leveres med Windows 11 Pro, det nyeste og mest avancerede operativsystem fra Microsoft, der giver dig adgang til en lang række produktivitets- og sikkerhedsfunktioner. Med Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.3 trådløst kort kan du forblive tilsluttet uanset hvor du er, og det nordiske tastatur sikrer, at du nemt kan skrive på dit foretrukne sprog.

Med HP’s 3 års Return to Depot Hardware Support for Notebooks kan du have ro i sindet, velvidende at din bærbare computer er dækket af en pålidelig service, der står klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer, der måtte opstå. Så hvis du leder efter en bærbar computer, der kombinerer stil, ydeevne og pålidelighed, så er HP EliteBook 840 G9 Notebook det perfekte valg for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP EliteBook 840 G9 Notebook”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.