, , , ,

Microsoft Surface Laptop 5 for Business Bærbar PC – Intel Core i7 (12. Gen) 1265U / 3.6 GHz – 16 GB LPDDR5X – 256 GB SSD – 13.5″

11.957 kr.

Få enestående ydeevne med den avancerede Microsoft Surface Laptop 5 for Business. Med lynhurtig Intel Core i7-processor og 16 GB RAM. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901057917435 Kategorier: , , , ,

Med Microsoft Surface Laptop 5 for Business får du den ultimative bærbare partner til din professionelle karriere. Med den seneste 12. generation Intel Core i7-processor får du enestående ydeevne og hastighed, der vil imponere selv de mest krævende brugere. Den imponerende 16 GB LPDDR5X RAM sikrer problemfri multitasking og lynhurtig respons, så du kan arbejde effektivt uden forsinkelser.

Den slanke og elegante 13.5 PixelSense-touchskærm byder på levende farver og skarp tekst, der giver en utrolig visuel oplevelse. Med en imponerende 256 GB SSD får du masser af plads til at gemme dine filer, dokumenter og projekter sikkert og let tilgængeligt.

Microsoft Surface Laptop 5 er designet til at imponere med sit minimalistiske og professionelle look. Den holdbare konstruktion og det ergonomiske tastatur gør det til en fornøjelse at arbejde på denne bærbare computer hele dagen lang.

Med Windows 11 Pro får du den nyeste og mest avancerede software, der er skræddersyet til at øge din produktivitet og sikkerhed på arbejdspladsen. Med avancerede funktioner som fingeraftryksscanner, Windows Hello og Microsoft 365-integration får du en problemfri og sømløs arbejdsoplevelse.

Uanset om du arbejder hjemmefra, er på farten eller sidder på kontoret, så er Microsoft Surface Laptop 5 for Business den perfekte makker for dig, der stræber efter succes og effektivitet i din professionelle hverdag. Tag din arbejdsoplevelse til det næste niveau med denne bærbare pc, der vil inspirere og motivere dig til at opnå dine mål og skabe imponerende resultater. Optimer din forretning og invester i din fremtid med Microsoft Surface Laptop 5 for Business.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Microsoft Surface Laptop 5 for Business Bærbar PC – Intel Core i7 (12. Gen) 1265U / 3.6 GHz – 16 GB LPDDR5X – 256 GB SSD – 13.5″”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.